Jocuri online gratis,Jocuri gratis online,Jocuri online,Jocuri gratis,Jocuri noi - Jocurionlinegratis24.com
Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!
Register

Joaca OPERATIE DE APENDICITA Online Gratis

Fullscreen
Lights Toggle
Add to favorites

Descriere

Acum ai ocazia sa vezi si sa executi o operatie de apendicita. Esti in rolul unui doctor si va trebuie sa respecti indicatiile primite pentru a executa cu succes operatia. Incearca sa nu te emotionezi si sa urmeszi fiecare indicatie in ordinea corespunzatoare pentru ca operatie sa fie o reusita, iar pacientul sa fie multumit.
Apendicita este un organ care de data aceasta ne-a cam dat batai de cap, motiv pentru care ne-am hotarat sa cream o operatie cat mai complexa, care sa ne ajute sa trecem cu bine peste toate problemele de sanatate pe care le avem, insa pentru aceasta operatie va trebui chiar noi sa muncim cat mai mult si cat mai bine deoarece in functie de rezultatele pe care le obtinem vom avea parte de puncte bonus. Mai intai va trebui sa creezi analizele de sange de la pacientul care se afla pe masa de operatie inconjurat de doctori tragandu-i sange si facand analizele sangvine, dupa care daca totul este inregula va trebui sa il pui pe masa de operatie si sa intri in salonul de operat pentru a lua masuri.

Instructiuni

Apasa butonul PLAY si appi OPERATE pentru a incepe. Foloseste mouse-ul pentur a intercationa si Click Stanga pentru a executa diverse operatiuni. Respecta toate indicatiile primite pentru a reusi sa operezi cu succes pacientul.

Game Stats

184 views

Game Tags

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Game Categories

Leave a Reply

JOCURI ONLINE GRATIS is proudly powered by Jocuri Online Gratis